Ooni Karu 2 - Pizzaugn - kol/ved - inbyggd termometer
FBAC4895-B52C-4E03-B099-A6A8F8B8017B Created with sketchtool. 706D6907-81E1-46A2-B8F9-7B702A1EF2C7 Created with sketchtool. 6A870209-E7F5-44F5-A66F-09E20C85A0DC Created with sketchtool. 0BB04D6C-A9AB-4913-BF4F-5A23954E68E1 Created with sketchtool. 501E26C7-66C1-4DAA-B740-6CFAF55A1B39 Created with sketchtool. C105F7D3-D5EE-43C9-9EE8-05CC42B296D4 Created with sketchtool. D94689D8-7CBB-41C8-AC06-F79D81FF82D5 Created with sketchtool. DA4C7ED9-2512-4D52-94F0-92800F2A6E04 Created with sketchtool. 42E133FD-828F-4CF4-A0BF-560014487A57 Created with sketchtool. F52D9745-4BFD-4506-BEEF-630FD09EF2D9 Created with sketchtool.
Fjärrlager (4-5 arbetsdagar)
Varan finns i vårt fjärrlager, leveranstiden är 4-5 arbetsdagar. Mer info

Pall-leverans till trottoarkant (8:00-16:00 på vardagar)
– Daglig deadline för avsändande kl. 14:00 (OBS! Vi levererar inte till icke brofasta öar)

Fraktkostnaden är baserad på leverans till postnummer: - Ändra postnummer
Ange postnummer för leverans: Spara
SEK 4.888,00
ex. moms 3.910,40
Totalt inkl. frakt 4.888,00
Ooni Karu 2 är en mångsidig pizzaugn som är utformad för dem som uppskattar konsten att laga mat med träkol eller ved. Ugnen är utrustad med ett lock i borosilikatglas som ger god sikt under bakningen och hjälper till att hålla kvar värmen för optimal tillagning. Med en maximal temperatur på 500 °C möjliggörs snabb och effektiv tillagning, vilket garanterar att pizzorna får en krispig skorpa.

Kontrollen är enkel och exakt med den intuitiva ratten, vilket gör det enkelt att justera inställningarna så att de passar din matlagningsstil. De halkfria fötterna säkerställer stabilitet under användning och ClearView-tekniken förbättrar sikten, så att kocken kan övervaka tillagningsprocessen utan att förlora värme. Dörrhandtaget SureGrab ger ett säkert grepp och gör det enkelt att öppna och stänga ugnen, även när den är varm. Den inbyggda termometern ger exakta temperaturavläsningar, vilket säkerställer att din pizza alltid tillagas till perfektion.